SOLIDWORKS 2020

Se alle nyhederne

Danmarks FEDESTE seminar for SOLIDWORKS-brugere

Vær med når vi præsenterer de nye muligheder i SOLIDWORKS 2020.

I tre intensive timer sætter vi dig som SOLIDWORKS-bruger i højsædet med fuld fokus på de nye, smarte funktioner og løsninger i den kommende version af SOLIDWORKS. 

I år udvider vi desuden med et helt nyt emne: 3D PRINTING.

Brugen af 3D print udvikler sig lynhurtigt blandt danske virksomheder. Derfor tilbyder vi i år et eftermiddagsseminar dedikeret til 3D print.

Om formiddagen dykker vi ned i de nye features i SOLIDWORKS 2020 og giver dig masser af gode tips og ny inspiration.

Om eftermiddagen præsenterer vi de nyeste muligheder indenfor 3D print-teknologi. Du kan se programmet for ‘What’s New – 3D Printing’ HER.

OBS! Du kan tilmelde dig ét eller begge seminarer afhængig af dine interesser.Alt det vigtigste i SOLIDWORKS 2020 – demonstreret og forklaret, så du kan gå hjem og udnytte de nye muligheder.

Gode tips og best practices til dit daglige arbejde.

Få inspiration til nye løsninger og muligheder, som kan hjælpe med at optimere dit produkt og gøre din arbejdsdag lettere.

Del erfaringer med andre SOLIDWORKS-brugere og få en snak med PLM Groups ekspertteam.


Få morgenmad, en kop kaffe og en snak med de andre deltagere og PLM Groups specialister

Lad os komme i gang! Vi starter med et hurtigt overblik over de nye kurser, services og Fasttrack-løsninger, vi kan tilbyde. 

Vi tager hul på SOLIDWORKS 2020 og starter med et kig på forbedringerne i drawing-, assembly- og simuleringsværktøjerne - alt sammen optimeringer, som kan hjælpe dig når du arbejder med store samlinger og designvalidering.

Vi holder en kort pause for at strække benene og fylde koppen.

I denne del ser vi på forbedringerne i design- og produktionsværktøjerne i SOLIDWORKS 2020.

Lær hvordan du nemt forbinder SOLIDWORKS 2020 med 3DExperience platformen, så du kan udnytte de mange nye muligheder, både på desktop og i skyen.

Vi slutter 'What's New - SOLIDWORKS 2020' af med en lækker frokost. Vores erfarne specialister står klar til at svare på dine spørgsmål, og 3D-print teamet fremviser de nyeste printermuligheder.

Eftermiddagens program er dedikeret til 3D print-teknologi. Vi anbefaler at deltage i begge seminarer og blive klogere på mulighederne med 3D print.
Se programmet for 'What's New - 3D Printing' her.

Hvilken dag ønsker du at deltage?

Vælg det/de seminarer, du vil deltage i

Privatlivspolitik