Gratis webinar Opdag fordelene ved datahåndtering i skyen 09.03.2021 11:00 - 11:30

På dette webinar demonstrerer jeg hvordan du sikkert opbevarer dine SOLIDWORKS designfiler på 3DEXPERIENCE platformen og opnår fordelene ved integreret datahåndtering i skyen.

Med denne løsning behøver du ikke at købe, opsætte eller vedligeholde servere. Og du kan tilgå dine data fra enhver enhed med internetforbindelse.

Revisions- og versionshistorik er indbygget, hvilket gør det nemt at lancere produkter og samarbejde med interne og eksterne stakeholdere, som f.eks. salg, produktansvarlige, produktion eller partnere.

På bare 30 min. introducerer jeg dig til hvordan vigtige milepæle og deadlines i dit projekt opfyldes ved at forbedre din projekt- og opgavehåndtering, samt automatisk at optimere aktiviteter og ressourcer.

    • Håndter SOLIDWORKS data i skyen
    • Forbind medarbejdere og data centralt
    • Effektiviser produktudvikling
    • Forbeder samarbejde med bedre værktøjer
    • Strømlign projektledelse

Gør din datahåndtering gnidningløs og smertefri - håndter dine data i skyen. Deltag på vores webinar for at lære hvordan du kan opnå alle fordelene.  

Tilmeld dig i dag

09.03.2021 11:00 - 11:30

Privatlivspolitik

  Jeg håber at du kan deltage

   Martin Jensen, PLM Group

Vocent minimum ut

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem mei id

Lorem ipsum dolor sit amet, te ipsum rationibus eos. Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.

Om Martin

Martin Jensen er PLM Groups ekspert i 3DEXPERIENCE - fremtidens PDM løsning i skyen. På webinaret deler han hvordan 3DEXPERIENCE gør dig i stand til nemt at håndtere dine data og dit produkts livscyklus.  

HAR DU IKKE MULIGHED FOR AT DELTAGE?

Gå ikke glip af webinaret, hvis du ikke har mulighed for at deltage d. 09-03-21. Tilmeld dig alligevel, også sender vi dig en optagelse af webinaret eller lad os arrangere en personlig demo, så du kan holde dig opdateret.