What's New - 3D Printing

kom med

3D Printing: Fremtidens produktion

Sådan forandrer 3D printing fremtidens produktudvikling og produktion

Med en vækst på op til 30% årligt er der ingen tvivl om, at 3D printing vil fortsætte med at skabe helt nye rammer for produktudvikling og produktion.

I PLM Groups 3D Printing team har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder til at få det maksimale ud af mulighederne med 3D print.

På dette eftermiddagsseminar vil specialister fra nogle af verdens førende leverandører -  HP, 3D Systems og Markforged -  introducere dig for de nyeste løsninger og teknologier på markedet. Du kan også møde et par af de danske virksomheder, som allerede udnytter mulighederne i deres produktudvikling. 

Reservér din plads i dag og bliv opdateret på de nyeste muligheder og løsninger indenfor 3D printing. Lær om de seneste nyheder indenfor 3D print-teknologi, materialeudvikling og forskning i additive manufacturing. 

Lær hvordan du vælger den rigtige printer til dit behov og hvordan du udnytter 3D print i hele virksomheden.

Lær om de forskellige teknologier indenfor 3D print, hvordan de fungerer, og hvilke materialer du med fordel kan anvende.  

Del erfaringer med andre brugere og stil dine spørgsmål til vores team af 3D print eksperter samt partnere fra HP og Markforged.


Vi starter med en lækker frokost, hvor du kan få en snak med 3D print-teamet og få et førstehåndsindtryk af de mange muligheder i 3D print-udstillingen.

Vi starter dagens program med en introduktion til de forskellige 3D print-teknologier på markedet.

I denne session ser vi på Markforgeds unikke 3D printløsninger, hvor du kan fiberforstærke plastmateriale til at printe emner med samme styrke som aluminium.

Produktionskapaciteten på Figure 4-printeren fra 3D Systems er så høj, at den i mange tilfælde kan anvendes som et reelt alternativ til sprøjtestøbning. I denne session ser vi på, hvordan maskinerne og teknologien kan sikre højere fleksibilitet i produktionen. 

Vi holder en pause, så du kan strække benene og fylde koppen.

HP's Multi Jet Fusion teknologi er en af de mest avancerede på markedet. Med printeren HP MJF 580 kan du nu printe emner i fuldfarve til både prototyper og slutprodukter. I denne session kan du blive klogere på MJF-teknologien og se, hvad du kan bruge den til.

Hør hvordan andre virksomheder anvender 3D print til at optimere produktudvikling og produktion. Gæstetaleren offentliggøres senere, hold øje her på siden.  

Hør hvordan andre virksomheder anvender 3D print til at optimere produktudvikling og produktion. Gæstetaleren offentliggøres senere, hold øje her på siden.

HVILKEN DAG ØNSKER DU AT DELTAGE?

VÆLG DET/DE SEMINARER, DU VIL DELTAGE I

Privatlivspolitik